Piiriohje

ILMOITTAUTUMINEN

Kilpailuun ilmoittaudutaan kilpailuvartioittain Kuksassa: kuksaan.fi/16436. Ilmoittautuminen alkaa 1.12.2017 ja päättyy 9.2.2018. Osallistumismaksu on oranssissa, vihreässä ja lilassa sarjassa 75 euroa/vartio ja sinisessä, punaisessa, ruskeassa ja harmaassa sarjassa 95 euroa/vartio.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista keskiviikkoon 16.2.2018 asti. Osallistumismaksu on tällöin 120 euroa/vartio.

Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin, yhden lämpimän aterian, peseytymismahdollisuuden kilpailun jälkeen, lattiamajoituksen (pe–su) sitä tarvitseville sekä mestaruusmitalit, kunniakirjat ja palkinnot parhaiten menestyneille vartioille.

Huoltajille on tarjolla huoltajapaketti, joka maksaa 25 euroa ja se sisältää lattiamajoituksen omin varustein, ruokailut (pe-su) ja tutustumisen kilpailuun.

 

OSALLISTUMISOIKEUS

Kilpailijoilla tulee olla Suomen Partiolaiset Finlands Scouter ry:n vuoden 2018 jäsenmaksu maksettuna. Vartion jäsenen katsotaan kuuluvan siihen lippukuntaan ja piiriin, johon hänet on Kuksa-jäsenrekisterissä merkitty, ellei ko. piiri vahvista kilpailijalle muuta lippukuntaa.

Kilpailuvartion jäsen voi kilpailla vain yhden lippukunnan nimissä yhden kalenterivuoden aikana.

Kilpailijoiden jäsenkortit ja henkilöllisyys tarkastetaan kilpailupaikalla.

 

LASKUTUS

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry laskuttaa suoraan kilpailuvartiota tai lippukuntaa ilmoittautumisessa annettujen tietojen mukaan. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava vartion majoitus-, aamupala- ja iltapalatarve kisaviikonloppuna sekä mahdolliset erityisruokavaliot. Kisakeskuksen aterioiden hinnat kerrotaan ilmoittautumislomakkeessa ja ne laskutetaan osallistumismaksun kanssa.

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry laskuttaa suoraan lippukuntaa ilmoittautumisessa annettujen ohjeiden mukaisesti. Kilpailusta poisjäävän vartion maksuja ei palauteta, mutta piirillä on mahdollisuus asettaa tilalle toinen vartio samaan sarjaan.Vaihdosta tulee lähettää sähköposti osoitteeseen virpi.toivonen@partio.fi 28.2.2018 mennessä.

 

YHTEISKULJETUKSET

Vartioiden toivotaan saapuvan yhteiskuljetuksella tai julkisella liikenteellä. Vartioiden tulee olla hyvissä ajoin kilpailupäivän aamulla paikalla. Yhteiskuljetuksien järjestäjien tulee ilmoittaa yhteiskuljetuksista osoitteeseen virpi.toivonen@partio.fi 16.2.2018 mennessä.

Kuljettajat voivat halutessaan ostaa huoltajapaketin.

 

KILPAILUKESKUS

Kilpailukeskuksena toimii Sotungin koulu, Sotungintie 19 01200 Vantaa. Kilpailukeskus aukeaa perjantaina 2.3. klo 19.00 ja sulkeutuu sunnuntaina 4.3 klo 18.00

 

MAJOITUS

Kilpailijoille sekä huoltajille ja bussin kuljettajille on varattu mahdollisuus lattiamajoitukseen. Majoittujilla tulee olla omat yöpymisvarusteet mukana. Majoitustarve tulee kertoa ilmoittatutumisvaiheessa.

 

SARJAJAKO

Tyttövartiot kilpailevat oranssissa, sinisessä ja ruskeassa sarjassa, poika- ja sekavartiot vihreässä, punaisessa ja harmaassa sarjassa. Osanottajien iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin. Ikä on siis kilpailuvuosi miinus osanottajan syntymävuosi.

Oranssi ja vihreä sarja :

Kilpailuvartiona on lippukunnan jäsenistä koottu vartio, jossa on viisi 12-17-vuotiasta jäsentä. Kil-pailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 73 vuotta (sääntömuutoskokeilu 7 §, voimassa 1.4.2013 alkaen).Kilpailureitti on enintään 9 kilometriä.

Sininen ja punainen sarja:

Kilpailuvartiossa on neljä 14 -18- uotiasta jäsentä. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Kilpailureitti on sinisessä sarjassa enintään 20 kilometriä ja punaisessa sarjassa 25 kilometriä.

Ruskea ja harmaa sarja 

Kilpailuvartiossa on kolme yli 18- vuotiasta jäsentä. Kilpailureitti on ruskeassa sarjassa enintään 25 kilometriä ja harmaassa sarjassa enintään 36 kilometriä.

Lila sarja

Kilpailuvartiossa 3-5 vähintään 15-vuotiasta jäsentä, ei yläikärajaa. Kilpailureitti enintään 9 km. Sarjan tehtävät vastaavat pääosin sinisen ja punaisen sarjan vaativuustasoa. Sarjassa ei kilpailla Suomen mestaruuksista.

 

ENNAKKO-OHJE

Ennakko-ohje julkaistaan viimeistään 20.2.2018 sivuilla UKKO2018.partio.fi ja toimitetaan kilpailuvartioille sähköpostitse. Mikäli vartio haluaa ennakko-ohjeen paperisena, on siitä mainittava ilmoittatumisen yhteydessä.